середа, 12 березня 2008 16:45

У жіноче свято біля волинської церкви замерзла жінка

У жіноче свято, 8 березня, біля порогу церкви села Білостік Луцького району було виявлено труп невідомої жінки віком близько 50 років. Труп направлено в судово-медичну експертизу. Про це стало відомо з офіційних зведень про події та злочини УМВС України в області.

Зі слів начальника Луцького райвідділу міліції Олександра Кардаша, жінка мешкала у селищі Торчин разом із рідними й частенько зазирала в чарку. Того дня вона приїхала в Білостік нібито для того, щоб її прийняли до місцевого притулку для літніх людей.

У притулку їй пояснили, що прийняти її не можуть, доки вона не матиме належним чином оформлених документів. Мешканку, котра, схоже, вже була напідпитку, нагодували і дали 12 гривень на автобус до Торчина.

Утім, як припускає пан Кардаш, додому вона не поїхала, а на отримані гроші ще роздобула випивки. Наступного ранку її знайшли мертвою неподалік від місцевої церкви.

Судмедексперти констатували, що жінка померла від переохолодження, попри те, що була в теплій шубі, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «У жіноче свято біля волинської церкви замерзла жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі