субота, 11 липня 2020 00:46

У Зеленського здійснюють підготовку до зустрічі з президентом Білорусі

У Зеленського здійснюють підготовку до зустрічі з президентом Білорусі
Україна готує двосторонні документи до зустрічі Зеленського і Лукашенка. Фото: Reuters

До запланованої на осінь зустрічі глави України Володимира Зеленського і президента Білорусі Олександра Лукашенка Київ здійснює підготовку двосторонніх документів.

Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в ході телефонної розмови з главою Адміністрації президента Республіки Білорусь Ігорем Сергієнком, передає прес-служба ОП в п'ятницю, 10 червня.

"Андрій Єрмак поінформував Ігоря Сергієнка про ініціативу української сторони з підготовки низки двосторонніх документів до зустрічі президентів України і Республіки Білорусь, яка планується восени цього року", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розраховує підписати угоду про спільний авіапростір з ЄС вже в жовтні

Водночас, вони обговорили питання поглиблення українсько-білоруських культурних зв'язків.

"Сторони домовилися про подальші контакти для більш предметного розгляду пропозицій", - зазначається на сайті офісу президента.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром національної оборони Турецької Республіки Хулуси Акар. Зеленський висловив вдячність Туреччині за підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та за увагу, яку турецька сторона приділяє захисту прав та інтересів кримських татар.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського здійснюють підготовку до зустрічі з президентом Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі