середа, 25 липня 2007 10:52

У затопленій Великій Британії зникають хліб і молоко

Центральні та західні регіони Великобританії переживають найсильніші за останні 60 років повені, викликані безперервними зливами. Рівень води в річках Темза й Северн перевищив показники 1947 року, які до цього часу вважалися історичним максимумом, і продовжує підвищуватися.

Під загрозою затоплення опинилися західні райони Лондона. У деяких населених пунктах вулиці, покриті двометровим шаром води, перетворилися на справжні канали, в яких плавають покинуті власниками авта. Затоплено багато доріг, що стало причиною гігантських заторів або ж повного припинення руху транспорту. Сотні тисяч людей залишилися без світла і питної води.

Здійснюється евакуація місцевого населення. Охоплені панікою жителі розкуповують продукти в супермаркетах. З прилавків зникли молоко, хліб, мінеральна вода. На деяких автозаправках закінчилися запаси бензину. У районах, що потерпають від повені, зареєстровані випадки мародерства, пишуть "Факты".

Зараз ви читаєте новину «У затопленій Великій Британії зникають хліб і молоко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі