пʼятниця, 29 лютого 2008 12:56

У Запорізькій області мотивом вбивства стали сигарети

Одразу два злочини, скоєні жителем одного з сіл Оріхівського району, розкрили співробітники місцевого райвідділу міліції. Почалося з того, що пізно ввечері на одній з сільських вулиць запалала велика скирта сіна. Власники знищеного сіна одразу ж звернулися до міліції, аби знайти та покарати свого кривдника.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Правоохоронці оперативно за підозрою у скоєні цього злочину затримали 21-річного місцевого жителя. Було очевидно, що молодик добряче випив і зовсім не збирався заперечувати свою провину. Більше того, він тут же зізнався ще й у іншому, набагато тяжчому злочині – побитті свого приятеля, якого залишив у покинутому будинку.

Міліціонери негайно виїхали на місце трагедії, однак запізно – залишений без допомоги непритомний поранений вже помер. У ході розслідування працівники міліції встановили, що перш ніж скоїти підпал, затриманий випивав разом зі своїм 18-річним приятелем. Хлопці разом підробляли збором металобрухту. Того дня після здачі залізяччя вони отримали 30 гривень і вирішили гульнути, набравши на весь "прибуток" горілки та закуски.

Під час посиденьок молодший парубок розжився пачкою цигарок у "наставника" без дозволу останнього. Це й стало приводом п"яної бійки, в результаті якої старший схопив цеглину та декілька разів вдарив свого товариша по голові. Залишивши непритомного хлопця в напівзруйнованому будинку, зловмисник просто пішов гуляти селом.

Наразі стосовно затриманого порушено кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу України: 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого) та 194 (умисне знищення майна). Ведеться слідство.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Запорізькій області мотивом вбивства стали сигарети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі