Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 08:44

У Запоріжжі затримали бізнесмена-педофіла

 У Запоріжжі за підозрою у розбещенні неповнолітніх і розповсюдженні порнопредметів затримано 44-річного директора комерційної фірми.

Як повідомили у Центрі громадських зв"язків Управління МВС України у Запорізькій області, на слід зловмисника вдалося вийти після того, як у Хортицький райвідділ міліції Запоріжжя надійшло повідомлення про зникнення 11-річної дівчинки.

Батько дитини, який був розлучений з її матір"ю і мешкав у  іншому населеному пункті, приїхавши відвідати дочку, дізнався, що вона вже тиждень не з"являлася удома.

Чоловік звернувся в міліцію. Вже за день оперативники встановили особу чоловіка, у якого нібито знаходили притулок діти з неблагополучних сімей.

У  ході подальшого розслідування співробітники міліції встановили, що 44-річний директор комерційної фірми далеко не вперше надавав притулок неповнолітнім.

Як правило, всі його юні знайомі були з неблагополучних сімей. Він надавав їм дах над головою, годував їх і утримував. А потім недвозначно пояснював, що за все це необхідно розплачуватися сексуальними послугами.

Під час обшуку у квартирі затриманого співробітники міліції вилучили кілька сот відвертих фотографій, для яких позували голі неповнолітні дівчатка. Крім того, було встановлено, що чоловік постійно викачував з Інтернету і зберігав у себе у комп"ютері дитяче порновідео. Аналогічні ролики він знімав і удома.

"Встановлено, що чоловік не тільки розбещував неповнолітніх, а й вступав з ними у статевий зв"язок", - повідомили в Запорізькому обласному  УВС.

Проти затриманого порушено  кримінальну справу.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі затримали бізнесмена-педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути