понеділок, 16 серпня 2010 15:38

У Запоріжжі п'яна компанія на іномарці протаранила житловий будинок

У Запоріжжі п'яна компанія на іномарці протаранила житловий будинок

У Запоріжжі у важкому стані потрапили до реанімації четверо молодих людей, які брали участь у нічних перегонах на новому автомобілі Kia Magetis. Автомобіль протаранив житловий будинок на проспекті Леніна.

Як повідомили в прес-службі УДАІ в Запорізькій області, водій іномарки та всі пасажири - 16-річна дівчина та її троє супутників у віці 19, 20 і 21 років - перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Швидкість, з якою рухалася Kia Magetis в центрі Запоріжжя, встановить експертиза. Але співробітники ДАІ не сумніваються, що перевищення було значним. У районі зупинки "Площа Пушкіна" іномарка врізалася в розділовий газон, кілька разів перекинулася і таранила кут житлового будинку.

В результаті численних піруетів автомобіль перетворився в гору металобрухту, а 21-річний водій зі своїми пасажирами отримали найважчі травми голови, переломи кінцівок, численні забиті місця. Медики борються за життя молодих людей і поки не дають ніяких прогнозів.

Нагадаємо, що вчора заступник начальника Головного управління МВС України в АР Крим Рефат Кенжалієв збив дівчину, що переходила дорогу.

Як повідомлялося раніше, прокуратура Києва визнала невинним нардепа і екс-мера столиці Олександра Омельченка в аварії, яка трапилася під Києвом і призвела до смерті 48-річного Олександра Карпінського.

Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі п'яна компанія на іномарці протаранила житловий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі