вівторок, 15 січня 2008 14:28

У Запоріжжі несправний ліфт ледь не вбив немовля

В Запоріжжі ліфт ледь не вбив восьмимісячну дитину. Мати хлопчика вийшла на восьмому поверсі. Візок з малюком встигла викотити лише наполовину, коли двері ліфта почали зачинятися, а кабіна стрімко опускатися. Візок застряг: зверху його затисла стеля ліфта, по боках - двері. Немовля дивом врятувала міцність дитячого транспорту. Мати змогла витягти дитину із залізної пастки. Хлопчик навіть не прокинувся.

В аварії ліфтери звинуватили матір. Мовляв, вона повинна була спершу винести дитину на руках, а потім витягти візок. Мати хлопчика запевняє, що про це не знала - в під"їзді немає таблички з правилами.

В тому, що в ліфтах відсутні правила користування, комунальники також невинні. Кажуть, вандали та шукачі металу покрали інформаційні таблички. І нарікають: мешканці багатоповерхівок ламають ліфти, перевозячи меблі та важкі речі.

Інцидент може повторитися щомиті. В Запоріжжі негайної заміни потребує третина ліфтів.

Нині горе-ліфт не працює. Фахівці обстежують його технічний стан. Батьки малюка вже придбали новий візок. Кажуть, що після пережитого щороку відзначатимуть другий день народження сина, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі несправний ліфт ледь не вбив немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі