четвер, 21 квітня 2011 09:52

У Запоріжжі інвалід війни отримала квартиру, простоявши у черзі 30 років

У Запоріжжі інвалід війни отримала квартиру, простоявши у черзі 30 років

У Запоріжжі ветеран ВВВ отримала від міської влади квартиру, простоявши у черзі на житло 30 років.

"Міський голова Запоріжжя Олександр Сін вручив ордер на однокімнатну квартиру інваліду Великої Вітчизняної війни 1-ої групи Любові Корольковій. Житло ветерану було виділено рішенням виконкому міської ради. Таким чином, місцева влада виконала свої зобов'язання з надання житла інвалідам Великої Вітчизняної війни в рамках Державної програми, яку ініціював Президент України "- повідомила прес-служба мерії.

Крім того, в Запоріжжі до недавнього часу в черзі на отримання житла стояли вісім інвалідів Великої Вітчизняної війни. Семеро з них отримали ордери на нові квартири напередодні Нового року, восьмою була Королькова, що отримала в середу ключі від квартири в будинку по вул.Кремлівська.

У мерії відзначили, що "в бесіді з міським головою ветеран Королькова зізналася, що чекала отримання квартири 30 років, і всі ці роки сподівалася на справедливість".

Нагадаємо, що ще рік тому прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв, що кінця 2010 року Кабінет міністрів України забезпечить квартирами всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни, які в результаті бойових дій стали інвалідами.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі інвалід війни отримала квартиру, простоявши у черзі 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі