понеділок, 28 липня 2008 17:31

У Західній Україні частково відновлено рух потягів на 5 напрямках

Станом на понеділок, 28 липня, відновлено рух потягів з обмеженням швидкості на 5-ти раніше закритих унаслідок стихії залізничних перегонах: Дрогобич - Самбір, Стрий - Лавочне, Коломия - Чернівці, Чернівці - Мамалига, Делятин - Рахів.

Відповідно до повідомлення, найскладніша ситуація спостерігається на ділянках Чернівці - Вижниця, Самбір - Сянки, Коломия - Делятин, Королева - Солотвіно, де рух закрито через значні руйнації й нестабільність паводкової ситуації, повідомляє Ліга.

На місцях цілодобово ведуться відбудовні роботи.

За даними залізничників, для повного відновлення руху поїздів і приведення інфраструктури у відповідність із вимогами Правил технічної експлуатації необхідно провести відбудовні роботи в три етапи.

Перший етап включає відновлення руху поїздів з обмеженням швидкості на ушкоджених ділянках. Очікуваний термін виконання робіт складає 2-30 діб.

Другий етап включає виконання робіт із забезпечення необхідних швидкостей і безпеки руху поїздів. Орієнтований термін виконання робіт - протягом 2008 року.

Третій етап включає капітальне відновлення і реконструкцію чинних інженерних споруд і приведення їх у відповідність із вимогами будівельних норм. Термін виконання робіт - 2008-2009 роки.

Орієнтована вартість відбудовних робіт, за попередніми підрахунками, складає понад 435 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Західній Україні частково відновлено рух потягів на 5 напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі