понеділок, 23 липня 2007 15:09

У загибелі хлопчика в Казані звинуватили співробітників аквапарку

Тіло 13-річного Сергія Матвєєва, зниклого 20 днів тому, було знайдене в насосній системі аквапарку. Як з"ясувалося, весь цей час вода, омиваючи тіло дитини, поверталася назад в басейни, де купалися відвідувачі. У цій жахливій ситуації звинувачують керівників парка, які не захотіли зупиняти працю комплексу до закінчення пошуків. Тим більше що було відомо: зниклий хлопчик не виходив за межі аквапарку.

Це було визначено за допомогою системи стеження, що використовується в аквапарку. "Кожному відвідувачеві на руку надягався браслет з чіпом, який відмічає час входу і виходу відвідувачів, - розповів начальник прес-служби ГУ МНС Росії по Республіці Татарстан Андрій Родигін. - Система стеження показала: хлопчик заходив в аквапарк, але назад він не виходив". Також були виявлені речі дитини, залишені в роздягальні.

Останки Сережі Матвєєва виявили випадково працівники аквапарку під час планового чищення. За словами рятувальників, за той час, який труп дитини знаходився в трубі, вода змінила його до невпізнаваності. "Коли б не ця перевірка, тіло хлопчика могло б пролежати в насосній системі набагато довше", - заявив Родигін.

Керівництво казанського парку "Літо стоп!" намагається повністю зняти себе вину за загибель Сергія. На їхню думку, хлопчик під водою відсунув сходи, що прикривають трубу насоса, а потім ще і зняв грати. Після чого його засмоктало в трубу. Рятувальники, у свою чергу, пред"являють претензії аквапарку. На їх думку, трагедія відбулася через неуважність і бездушшя персоналу, повідомляє ТОПНьюс.ру.

Зараз ви читаєте новину «У загибелі хлопчика в Казані звинуватили співробітників аквапарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі