середа, 11 грудня 2019 11:25

У Ворзелі пам'ятник воїнам АТО викинули на смітник

   Пам'ятник воїнам АТО виявився на смітнику.  Фото: facebook.com/IrpinPolice
Пам'ятник воїнам АТО виявився на смітнику. Фото: facebook.com/IrpinPolice

Люди повідомили в Ірпінське відділення поліції, що невідомі особи в сквері селища Ворзель по вулиці Кленовій викрали пам'ятник героям АТО.

Поліцейські знайшли вандала через кілька годин. Вони затримали місцевого жителя, який вкрав пам'ятник, а потім викинув його на смітник.

"Правоохоронці знайшли і затримали чоловіка, який скоїв вищевказане правопорушення, ним виявився громадянин П., мешканець смт Ворзель. Чоловік викинув пам'ятник за непотрібністю на смітник ", - повідомляє Ірпенскій відділ поліції Київської області в Facebook.

Жителі селища Ворзель писали в коментарях: "Дійсно приїхало біля 15 людей, слідчі, керівництво, працювали на місці довго, шукали і опитували свідків, навіть робили зліпки слідів! Лише в кіно таке бачила".

Пам'ятний меморіал Небесної Сотні і загиблим воїнам АТО встановили силами селища Ворзель та активістів Бучі та Приірпіння у 2017 році.

У центрі Києва, в парку Володимирська гірка невідомі вандали зіпсували пам'ятник італійському поету Данте Аліг'єрі. Хулігани відбили голову орла, який є частиною скульптурної композиції. Обезголовлюють орла вже не перший раз. 3 січня 2017 року невідомі теж спотворили пам'ятник, відбивши голову птиці.

Зараз ви читаєте новину «У Ворзелі пам'ятник воїнам АТО викинули на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі