пʼятниця, 14 грудня 2007 16:41

У військовому містечку Десна вбили 60-річну жінку

Правоохоронці з"ясували, що 60-річна жінка торгувала самогоном і загинула від рук невдоволеного клієнта.

Сусіди знайшли тіло її у її власній квартирі. Руки та ноги жінці зв"язали пасками, а на обличчі виднілися сліди від численних ударів.

На місце події одразу прибули правоохоронці. Вони з"ясували, що 60-річну пенсіонерку задушили.

У квартирі, де сталася трагедія, всі речі були розкидані, вміст численних шаф і ящиків хтось повикидав на підлогу. Донька загиблої повідомила оперативників, що з квартири зник мобільний телефон, золотий ланцюжок і сережки, що були на загиблій.

За підозрою у скоєному злочині міліціонери затримали місцевого чоловіка, який частенько купував самогон у загиблої. Затриманий одразу зізнався у скоєному. Розповів, як серед ночі постукав до сусідки й попросив допомогти втамувати спрагу. Сонна господиня обслугувати клієнта відмовилася - виникла сварка.

Чоловік кілька разів ударив жінку кулаком в обличчя, а коли пенсіонерка впала – зв"язав її та задушив. Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Проти нього порушили карну справу, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У військовому містечку Десна вбили 60-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі