пʼятниця, 22 лютого 2008 07:54

У Венесуелі зник літак з 43 пасажирами і трьома членами екіпажу

 Пасажирський літак ATR-42300 венесуельської авіакомпанії Santa Barbara Airlines зник у четвер увечері після вильоту з міста Меріда на сході південноамериканської країни. Літак, на борту якого знаходилися 43 пасажири і три члени екіпажа, виконував рейс з Меріди до Каракаса, але по ходу маршруту не вийшов на зв"язок з авіадиспетчерами. Рятувальні служби Венесуели ведуть пошуки зниклого лайнера.

Начальник національної служби цивільної оборони Венесуели Антоніо Ріверо повідомив, що має в своєму розпорядженні відомості про "можливе виявлення літака". Він відзначив, що поки не може сказати в "якому стані знаходиться авіалайнер".

Начальник рятувальної групи в районі можливої катастрофи Херардо Рохас підтвердив, що жителі гірського селища у венесуельських Андах бачили падіння літака в гірському масиві на висоті 4750 метрів над рівнем морить. За його словами, телефонне повідомлення також було отримане від поліцейських селища.

Як заявив начальник цивільної оборони штату Меріди Ноель Маркес, у даний час рятувальні служби Венесуели проводять пошуково-рятувальні роботи на місці можливого падіння турбогвинтового літака франко-италійського виробництва. За словами Маркеса, у повітря підняті вертольоти, які обстежують місцевість в штаті Меріда і прилеглих до нього районах країни, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Родичі пасажирів зниклого літака знаходяться в аеропорту Каракаса в очікуванні вістей про долю своїх близьких, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі зник літак з 43 пасажирами і трьома членами екіпажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі