субота, 02 лютого 2008 10:16

У Венесуелі знайшли мертвого ватажка колумбійської наркомафії

У Венесуелі знайшли мертвого ватажка колумбійської наркомафії
Експертиза підтвердила, що знайдений мертвим у венесуельському місті Меріда чоловік є одним з ватажків колумбійської наркомафії Уїлбером Барелою, передає в п"ятницю агентство AssociatedPress.

Тіло Барели, відомого також під кличкою "Мило", знайшли в середу в одному з туристичних бунгало. Він і ще одна людина, особа якої поки не розголошується, померли в результаті множинних вогнепальних поранень.

Як указує агентство, Барела був найвідомішим з наркобаронів, які знаходяться в розшуку, і останніми роками фактично керував всім наркотрафіком з Колумбії. За деякими даними, на західному узбережжі країни він утримував приватну армію, яка охороняла маршрути постачань кокаїну і знищувала конкурентів. У 2004 році декілька судів в США заочно визнали його винним в розповсюдженні наркотиків, а Держдепартамент призначив нагороду за його упіймання у розмірі 5 мільйонів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі знайшли мертвого ватажка колумбійської наркомафії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі