четвер, 17 травня 2007 19:17

У Великобританії закриють 2500 поштових відділення

Голова міністерства Торгівлі і Промисловості Великобританії Алістер Дарлінг заявив про намір уряду закрити 2500 поштових відділення, щоб зробити пошту "більш відповідною століттю e-mail".

Як зазначив Дарлінг, теперішню кількість поштових відділень неможливо зберегти, оскільки пошта кожного тижня втрачає чотири мільйони фунтів стерлінгів.

В той же час, за його словами, уряд виділив 1,7 мільярда фунтів стерлінгів, враховуючи річні субсидії у розмірі 150 мільйонів на запобігання подальших скорочень і на розвиток нових напрямів бізнесу.

Зі свого боку, Національний союз пенсіонерів Великобританії засудив ініціативу уряду, вказавши на те, що поштові відділення, які хочуть закрити, часто є єдиним зв"язком старих людей із зовнішнім світом.

Сюзан Кремер, що займає пост міністра Торгівлі і Промисловості в тіньовому уряді ліберальних демократів, відзначила, що дане рішення уряду звучить "похоронним дзвоном" для багатьох населених пунктів, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії закриють 2500 поштових відділення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі