неділя, 03 лютого 2008 10:57

У Великобританії винайшли літаюче крісло

У найближчий місяць в магазини Великобританії поступить крісло, яке дозволить випробувати відчуття невагомості в домашніх умовах.

Винахідник крісла Кейт Діксон стверджує, що отримує замовлення на новинку зі всього світу. Крісло, що отримало назву Lounger, складається з бази і прозорого сидіння, до них прикріплені магніти, які дозволяють сидінню підніматися на висоту 35 сантиметрів. Воно здатне витримати людину вагою до 120 кілограмів.

Розробка дизайну крісла зайняла чотири роки і обійшлася в десятки тисяч доларів. Діксон стверджує, що на створення таких незвичайних меблів його надихнули транспортні засоби з "Зоряних воєн".

До негативних сторін винаходу можна віднести вплив магнітних полів на телевізійний сигнал: крісло треба тримати за три-чотири метри від телевізора. Також можуть розмагнітитися кредитні картки: їх не варто тримати в кишенях, пише TheSunday Times.

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії винайшли літаюче крісло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі