понеділок, 17 вересня 2007 13:02

У Великобританії ставлять мюзикл про Абрамовича: серед героїв Путін і Єльцин

У Великобританії почалася робота над створенням мюзиклу, присвяченого життю російського олігарха й власника команди "Челсі" Романа Абрамовича. Повідомляється, що репетиції проходитимуть на сцені Кремлівського палацу і почнуться вже в грудні. Шоу планують показати в Канаді, Токіо, Нью-Йорку і лондонському Вест-Енді. Серед головних героїв постановки - російські президенти Борис Єльцин і Володимир Путін, а опальний бізнесмен Борис Березовський, що проживає в Лондоні, виконає дві арії: "Навіщо потрібні жінки, якщо є нафта" і "Я планую пристрелити Путіна".

Як відзначає ФактNews з посиланням на The Mail On Sunday, Абрамович був такий схвильований перспективою того, що його ім"я буде увічнено в музичному творі, що сам інвестував у високобюджетний проект 170 млн доларів.

Мюзикл написаний на основі біографії губернатора Чукотки "Абрамович: мільярдер з нізвідки" Кріса Хатчинса і Домініка Мідглея. Хатчинс брав участь у створенні мюзиклу. Повідомляється, що 5 вересня представник продюсерів шоу зустрічався з правою рукою Абрамовича Євгенієм Швідлером, щоб обговорити деталі сценарію.

Перша і друга дружини Абрамовича виконають дует про його багатство: перша співатиме "Все це майже стало моїм", а друга – "Все це дійсно стало моїм". Крім того, прозвучать арії "Тільки дурні нападають на росіян" і "Добування ікри", які виконає хор російських олігархів. Також буде представлений хор футболістів команди "Челсі", ролі яких виконають жінки.

Продюсер Тоні Картрайт повідомив, що пропозиція інвестувати в проект 170 млн поступила якраз під час цієї зустрічі за умови, що бізнесмен зможе впливати на остаточний варіант сценарію. Втім, представниця Абрамовича спростувала звістку про операцію, відзначивши, що Швідлер ні з ким не зустрічався. Картрайт тим часом відзначає, що Абрамовичу сподобалася ідея поставити мюзикл. За словами продюсера, творці планують також кіноверсію за участю Джорджа Клуні та Селін Діон.

 

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії ставлять мюзикл про Абрамовича: серед героїв Путін і Єльцин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі