четвер, 14 червня 2007 13:35

У Великобританії мати зарізала двох дочок через погану поведінку

Мешканка Великої Британії заколола двох своїх дочок на смерть, коли вони спали. Тіла 16-річної Давіни і 13-річної Жасмін Бейкер були виявлені лише на ранок. Їхня 39-річна мама Реха Кумарі-Бейкер посварилася з дочками через їхню поведінку. Поліція заарештувала закривавлену жінку в її будинку в містечку Стретам, розташованому в графстві Кембріджшир.

Про погану поведінку дівчаток, через яку й було здійснено злочин, можна прочитати на інтернет-сторінці, створеній на згадку про них друзями. Їх батько Девід, що живе окремо від Рехи, був невтішний.

Поліція приїхала в розкішний особняк, де жила сім"я, після того як мати дівчаток зателефонувала своєму другу, що працює спеціальним констеблем. 39-річна мама Реха Кумарі-Бейкр була вся в крові.

Давіна жила з батьком і друзями після того, як посварилась із матір"ю. На деяких її фотографіях дівчата виглядають явно п"яними. Під однією з них розташований коментар: "П"яні як чіп!" Давіна хвалилася, що у неї є пірсинг у семи місцях, включаючи пупок, і що її заарештовували за крадіжку і бійку.

Востаннє 16-річна дівчина обговорювала в чаті свої улюблені бари і говорила, що у неї похмілля. Давіна написала: "Мене минулої ночі раз шість знудило". Не дивлячись на постійні сварки, дівчина розмістила на своїй сторінці фотографії, на яких вона разом з матір"ю. В День матері Давіна підписало: "Я і моя красива Мама".

На сторінці дівчини також є своєрідна анкета. Її запитали: "Ти коли-небудь палила?" На що вона відповіла: "Я постійно палю". На питання: "Крала?" дівчина відповіла: "Так, багато разів і мене навіть заарештовували за це". "Билася?" – "Так, одного разу набила комусь морду і мене за це заарештували".

На своїй сторінці Жасмин називала алкоголь найулюбленішою річчю, і це не дивлячись на те, що дівчинці було лише 13 років. Крім того, вона розповідала про плани проколоти пупок після наступного дня народження.

Обидві дівчинки вчилися в коледжі Коттенхема. Проте недавно Давіна перевелася до Кембріджа, щоб продовжити навчання. Крім того, дівчина підробляла в ресторані Pizza Hut.

Жителі Стретама говорять, що їх місто завжди було благополучним і спокійним. Проте сусіди назвали сім"ю Бейкерів "дивною". Один з них зазначив: "Я намагався поговорити з матір"ю дівчаток, але вона не стала слухати. Мені здавалося, що сестри бояться її. Вони  поводилися не як нормальні тінейджери – ніякої гучної музики, ніяких вечірок в саду. Я знаю, що вони сварилися. Молодша минулого року розбила вікно під час скандалу з матір"ю. Мені здавалося, що вони дуже бояться її", повідомляє NEWSru.

 

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії мати зарізала двох дочок через погану поведінку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі