середа, 25 червня 2008 16:22

У Великій Британії за підготовку терактів судили педофіла-нациста

Педофіла-нациста, який виготовляв бомби для нападу на чорношкірих, азіатів і євреїв, було засуджено на 16 років ув"язнення.

Суддя королівського суду Лідса повідомив, що 31-річний Мартін Гіллеард зі Східного Йоркширу, мав намір здійснити теракт за допомогою тих пристроїв, які поліція знайшла у нього під ліжком.

Гіллеарда визнали винним у підготовці терористичних актів, зборі інформації для терористичних цілей і володіння дитячою порнографією.

Поліція знайшла чотири бомби, зброю, кулі, документи про тероризм і екстремальну реакційну літературу, під час обшуку його оселі з метою знайти дитячу порнографію у жовтні минулого року.

Поліцейські виявили близько 39,000 непристойних зображень дітей, які включали фільми і фотографії, що мають категорію від одного до п"яти, - де один є найменш серйозним злочином і п"ять найбільшим.

Мартин Гіллеард також визнав себе винним у володінні 34 бойових патронів без відповідного дозволу.

Гіллеард був членом низки крайніх правих організацій, зокрема Національного Фронту і Націоналістичної партії білих, повідомляє Ananova

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії за підготовку терактів судили педофіла-нациста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі