вівторок, 23 листопада 2010 13:18

У Великій Британії школярів навчають правильно відрізати злочинцям руки і ноги

У Великій Британії школярів навчають правильно відрізати злочинцям руки і ноги

Уряд Великої Британії заявив, що не буде терпіти антисемітські та гомофобні уроки, які проходять у мусульманських школах.

У мусульманських школах у Великої Британії дійте вчать, що люди, які не визнають іслам, будуть "горіти в пеклі".

Один з підручників просить дітей перерахувати "погані" якості єврейського народу.

Інший текст повідомляє, що покаранням за гомосексуальні стосунки має бути смерть. Вирок має виконуватись через побиття камінням, вогнем або киданням людини у прірву.

А у підручнику для14-річного віку наводяться закони шаріату, зокрема покарання за крадіжку. У книзі наводяться докладні схеми про те, як треба відрізати злочинцям руки і ноги.

Згідно з розслідуванням ВВС, про такі способи покарання невірних дізнаються близько 5 тисяч учнів Великої Британії, які навчаються у мусульманських школах.

На обурення з боку британського уряду, у Саудівському посольстві зауважили, що такі матеріали часто були вирвані з контексту і часто називаються історичними описами.

Школи, згадані у розслідуванні, входять до складу організації Саудівської Студенти клубів та шкіл. Одна з таких шкіл у Лондоні, за твердженням журналістів, фінансується урядом Саудівської Аравії.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії школярів навчають правильно відрізати злочинцям руки і ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі