субота, 09 лютого 2008 15:23

У Великій Британії школяр отруїв однокласників перцевим газом

Більше 20 школярів були госпіталізовані в місті Ашфорд (графство Кент, Велика Британія) після того, як 12-річний учень розпорошив у класі перцевий газ. Всі діти мали проблеми з диханням, у деяких сльозилися очі й спостерігалася блювота. Пізніше всі постраждалі були відпущені додому.

На місці події лікарі надали медичну допомогу ще 35 школярам. Прибула на місце пожежна бригада за допомогою спеціального обладнання провітрила приміщення.

"Я була на уроці літератури, коли ми відчули дивний запах. Ми не розуміли, що трапилося, багато дітей почали кашляти. Потім до класу прийшов учитель і велів нам усім йти до медкабінету. Багато учнів панікували, деякі мої друзі кашляли, а деякі навіть зомліли", - описала події 11-річна учениця школи Джорджина Флетчер.

За словами представниці муніципальної ради графства Кент, у цей час ситуація в школі спокійна. Пізніше всі постраждалі були відпущені додому, повідомляє Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії школяр отруїв однокласників перцевим газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі