середа, 18 червня 2008 17:20

У Великій Британії роялі Елтона Джона підуть з молотка

Роялі знаменитого британського музиканта сера Елтона Джона підуть з молотка на аукціон Bonhams у Великобританії. Основним лотом торгів стане рояль Steinway, виготовлений з кленового дерева в Гамбурзі в 1971 році, на якому музикант репетирував свій майбутній хіт "Don"t Go Breaking My Heart", передає Reuters.

Елтон Джон придбав його для своєї резиденції Вудсайд у Віндзорі. Оцінна вартість інструменту на аукціоні складе 45 тисяч фунтів стерлінгів (90 тисяч доларів). Ще один інструмент британського музиканта - чорний рояль Steinway, придбаний ним для свого будинку в Беверлі-Хіллз в США, - виставляється на торги з оцінною вартістю в 35 тисяч фунтів (70 тисяч доларів).

"У моєму житті було не так вже багато роялів. А ці два інструменти мають для мене особливе значення", - говорить сам музикант. З ними Елтон Джон пов"язує приголомшуючий успіх своїх творів в 1970-х роках.

Серед інших лотів аукціону відеозапису концертів музиканта, постери з його особистим автографом, предмети своїх концертних туалетів, і підписані ним музичні диски і фотографії, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії роялі Елтона Джона підуть з молотка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі