четвер, 06 березня 2008 13:50

У вбиральнях Держдуми з"явився туалетний папір зі знаком газети "Комерсант"

Уранці в четвер, шостого березня, в убиральнях Державної Думи Росії з"явився туалетний папір зі знаком газети "Комерсант" і витягами зі статей видання. Представники господарського управління Держдуми зажадали прибрати папір і заявили, що їм нічого не відомо про те, хто міг його туди помістити.

Рулони зі знаком газети "Комерсант" і витягами із статей з"явилися у всіх кабінках на всіх поверхах нової будівлі палати, повідомляє РІА "Новини".

Напередодні Москвою прокотилася акція "Комерсант" тепер і в рулонах". Молоді люди з рулонами такого туалетного паперу роз"їжджали в метро і ходили столичними вулицями, роздаючи папір перехожим.

Представник адміністративно-господарського управління Держдуми сказала РІА Новини, що не знає, хто міг би розмістити такий "спеціальний" туалетний папір в парламентських туалетах.

Але, за її словами, зараз такі рулони міняють на звичайні. "Від начальства поступила вказівка терміново замінити у всіх туалетах туалетний папір", - сказала представник адміністративно-господарського управління Держдуми, повідомляє Телеграф.
Зараз ви читаєте новину «У вбиральнях Держдуми з"явився туалетний папір зі знаком газети "Комерсант"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі