субота, 06 жовтня 2012 18:50

У важкі часи українці ділились останнім шматком хліба з грузинами - посол

У важкі часи українці ділились останнім шматком хліба з грузинами - посол
Фото: shimerli.livejournal.com

Посол Грузії в Україні Григол Катамадзе радить українцям не тікати з країни, а намагатися змінити її на краще.  Про це він сказав під час прес-сніданку на святкуванні з нагоди Дня міста Тбілісі у Києві. Захід відбувся у театрі "Колос", що на Андріївському узвозі.

"Коли в Грузії були важкі часи – з країни виїжджали і грузини. Але в Грузії живе близько 60 тисяч українців, за виключенням одиничних випадків ніхто з них не рушив з місця. І якщо у них був останній шматок хліба, вони ділили його з грузинами. На мою думку, виїжджати з країни, яка переживає важкі часи, це слабкість. Коли твоїй країні важко, потрібно намагатися докласти ще більше зусиль для змін на краще. Ніхто не прийде в твою країну і не зробить краще, ніж ти зробив би сам", - сказав він.

Також посол Грузії побажав, щоб вибори до парламенту в Україні пройшли спокійно та толерантно та щоб український народ добився того, чого він дійсно хоче.

"За ваші успіхи, які обов'язково будуть! Радійте і ми будемо разом з вами", - виголосив тост Катамадзе.

Нагадаємо, на парламентських виборах у Грузії 1 жовтня перемогла опозиційна коаліція "Грузинська мрія" мільярдера Бідзіни Іванішвілі. Вона здобула 55% голосів. "Національний рух" президента Михаїла Саакашвілі набрав 40%. Теперішній глава держави заявив, що його політсила переходить в опозицію.

Зараз ви читаєте новину «У важкі часи українці ділились останнім шматком хліба з грузинами - посол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі