понеділок, 30 липня 2007 11:20

У Валерії вкрали сумочку з мільйоном доларів (ФОТО)

 
Злодійка вкрала у зірки сумочку, у якій лежали гроші, кредитні карти Лєри і її чоловіка Йосипа Пригожина і оригінал записів нових пісень. Все, що лежало у ридикюлі, оцінюється приблизно в $1 000 000.

НП відбулася на третій день фестивалю "Нова хвиля". Валерія після репетиції залишила сумочку (де знаходилися не тільки особисті речі співачки, а й кілька кредитних карт і диск з щойно записаними, новими піснями) у концертному залі "Дзінтарі" і спохопилася, тільки коли сіла в машину. Співачка негайно повернулася, але безцінний аксесуар на той час вже зник.

Як виявилось, забудькуватістю артистки скористалася шахрайка, якій якимсь чином вдалося пройти в зал крізь щільне кільце охорони. Побачивши у кріслі залишену без нагляду дорогу сумочку, жінка без роздумів схопила її і поспішно попрямувала у бік виходу.

Коли б не директор співачки, Валерії довелося б назавжди розпрощатися з цінностями. Лариса сміливо кинулася за тікаючою злодійкою і схопила її. Але викрадачка і не думала розлучатися з сумочкою. Розуміючи, що вони привертають загальну увагу, шахрайка стала кричати, ніби сумочка належить їй, і навіть кілька разів ударила Ларису ридикюлем по голові. Між жінками зав"язалася неабияка боротьба, в результаті сутички Ларисі забили руку.

"Не знаю чому, але у мене дуже розпухнула кисть, - розповідає директор співачки. – Довелося купити в аптеці мазь і перебинтувати руку". Скориставшись сум"яттям, викрадачка втекла з місця злочину, так і не здогадуючись, яка здобич опинилася (хоч і ненадовго) у її руках, повідомляє "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «У Валерії вкрали сумочку з мільйоном доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі