четвер, 06 грудня 2007 15:40

У Туркменії Новий Рік триватиме три тижні

Протягом трьох тижнів - з 20 грудня по 11 січня - в Туркменії повинна панувати атмосфера новорічного свята. Про це заявив президент республіки Гурбангули Бердимухаммедов.

"Новий рік - це улюблене свято всіх, з ним люди пов"язують самі кращі надії. Треба зробити все, щоб туркмени зустріли його з гарним настроєм. Всюди, у всіх містах і селах країни задовго до свята повинна панувати радісна атмосфера, потрібно всюди встановити святково прикрашені ялинки для дітвори. З особливим розмахом новорічні торжества повинні бути відмічені в туркменській столиці", - заявив туркменський президент.

Глава держави розпорядився завчасно поклопотатися про подарунки дітям, а також доручив Міністерству економіки та фінансів і Центральному банку видати заробітну плату трудівникам підприємств та організацій, незалежно від форм власності, до 20 грудня, повідомляє "Лента.ру".

Тим часом 21 грудня 2007 року, як відомо, виконається рівно рік з дня смерті колишнього президента Туркменії Сапармурата Ніязова. Виходячи з сказаного Бердимухаммедовим, можна зробити висновок про те, що траурні заходи на згадку про померлого рік тому Туркменбаши в планах керівництва країни не значаться, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Туркменії Новий Рік триватиме три тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі