Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 08:45

У Туреччині розстріляли автобус з людьми (ФОТО)

 
Невідомі зловмисники, озброєні автоматичною зброєю, розстріляли автобус з курсантами поліцейської академії.

Інцидент стався в місті Діярбакир. За даними Міністерства внутрішніх справ Туреччини, в результаті нападу загинули п"ять осіб. Ще 19 поранених потрапили в лікарні. На місці злочину побував губернатор Хюсейн Авні Мутлу. Він повідомив, що окрім автоматичної зброї бойовики спробували застосувати гранату, проте та не вибухнула.

Очевидці події запевняють, що зловмисників було двоє. Вони втекли з місця обстрілу на машині, викинувши зброю. Правоохоронні органи почали пошуки вбивць. Співробітники поліції та жандарми блокували район інциденту і почали перевірки в інших секторах міста, а також за його межами.

Поки жодне з екстремістських угруповань не взяло на себе відповідальності за напад на автобус. Проте слідчі припускають, що цей злочин могли скоїти члени Робочої партії Курдістана, які домагаються відділення від Туреччини частини території. За оперативними даними, екстремісти активізували свою діяльність в регіоні.

Topnews

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині розстріляли автобус з людьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути