четвер, 09 вересня 2010 10:16

У трьох районах Києва понад 500 будинків залишилися без гарячої води

У трьох районах Києва понад 500 будинків залишилися без гарячої води

Учора, 8 вересня, через пошкодження магістрального трубопроводу, що сталося біля будинку N 28 на бульварі Дружби Народів у Києві, 556 будинків залишилися без гарячої води.

Діаметр трубопроводу - 700 мм, його підключено до ТЕЦ-5. Серед відключених від гарячої води будинків - 401 житловий будинок, 99 відомчих будинків, 13 лікарень і 43 дитячі заклади в Голосіївському, Печерському та Дніпровському районах.

З 17:00 середи, після отримання відповідних дозволів і з"ясування точного місця ушкодження, фахівці Київенерго ведуть роботи.

Відновити гаряче водопостачання, враховуючи складність робіт, планується не раніше ніж 10 вересня. Причиною масштабного пошкодження магістрального трубопроводу стала зношеність мереж.

Як повідомлялося, Київенерго з понеділка, 6 вересня, припинила обслуговування підкачувальних насосів холодної води в багатоповерхових будинках Києва через відмову компанії Київводоканал укласти договір про їх експлуатацію.

Нагадаємо, компанія "Київводоканал" заявила про неможливість постачання питної води відповідно до введених Міністерством охорони здоров"я санітарних норм і гігієнічних вимог.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У трьох районах Києва понад 500 будинків залишилися без гарячої води ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі