четвер, 15 травня 2008 15:34

У Томську поставили пам"ятник немовляті в капусті (ФОТО)

 
У Томську в четвер урочисто відкрили пам"ятник немовляті в капусті.

Агентство "Інтерфакс" уточнює, що пам"ятник, встановлений біля міського пологового будинку номер один, зроблений з червоного каменя. Скульптор Олег Кислицький виконав його у вигляді хлопчика, що з"являється на світ з качана капусти діаметром 80 сантиметрів. Головлікар пологового будинку номер один Тетяна Растохіна публічно зміряла немовля, після чого видала скульпторові бірку і свідоцтво про народження. У документах мовиться, що "сина" Олега Кислицького звуть Льоха, його маса складає півтори тонни, а ріст - 60 сантиметрів.

Виконуючий обов"язки мера Томська Микола Николайчук на церемонії відкриття пам"ятника заявив, що тепер батькам буде простіше пояснювати дітям, яким чином вони народилися. Проте дорослим жителям міста виконуючий обов"язки мера нагадав: "Не сподівайтеся на капусту. Докладати зусилля потрібно самому, щоб нас, томчан, було все більше і більше".

У церемонії відкриття монумента взяли участь близько 300 чоловік, повідомляє агентство "Всі новини. Томськ".

Зараз ви читаєте новину «У Томську поставили пам"ятник немовляті в капусті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі