пʼятниця, 18 липня 2008 09:07

У Токіо заарештували російського наркобарона

У Токіо було заарештовано громадянина Росії Дмитра Губарева, який створив, за версією поліції, мережу збуту наркотиків в японській столиці і прилеглих районах. Про це з посиланням на заяву японської поліції повідомляє агентство ИТАР-ТАСС.

Повідомляється, що у коло клієнтів заарештованого входило щонайменше сто осіб. Мережа збуту діяла з травня 2006 року. Виручка за час дії мережі склала 90 мільйонів ієн (майже 850 тисяч доларів США).

Поліцейські також заявили, що 25-річний Губарев зізнався в незаконній торгівлі наркотиками і стверджує, що мережу збуту йому передав знайомий іранець. За інформацією слідства, в квартирі Губарева в районі Сіндзюку виявили партію наркотиків, зокрема 3,4 кілограма анаші.

Поліцією був виявлений зошит, в якому були записані імена і телефони покупців. В даний час слідство намагається вийти на тих, у кого Губарев отримував наркотики, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Токіо заарештували російського наркобарона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі