субота, 05 липня 2008 12:27

У Тіни Кароль немає часу завести дитину (ФОТО)
6

E-motion з"ясував, що заважає співачці з головою зануритися в сімейне життя.

Після того, як Тіна Кароль повінчалася зі своїм продюсером Євгенієм Огіром, вона зникла.

- Відносини двох людей - це настільки особистий простір, що навіть людині публічній часто хочеться його приховати від сторонніх очей, адже щось же повинне залишатися таємницею, - так відповіла Кароль на питання, чому вона довгий час приховувала факт свого заміжжя.

Здавалося, що співачка "залягла на дно". Припускали, що вона відправилася з чоловіком на якийсь курорт. E-motion вирішив дізнатися, чим же насправді займалася Кароль весь цей час.

- У неї були гастролі, - повідав нам PR-директор співачки Павло Подопрігора. - На відпочинок часу немає. А медовий місяць вже був - взимку, коли Тіна і Євгеній їздили на Мальдіви. Зараз же ніяких подорожей не буде, оскільки на найближчі два місяці заплановано більше 20-ти концертів. Це два тури на півдні України (Крим, Одеса). Перший стартує вже наступного тижня, а другий в серпні. Причому це будуть ідентичні тури. В тому сенсі, що міста будуть ті ж. Адже на курортах постійно міняється потік туристів.

Графік концертів дійсно напружений... А тільки нещодавно з"явилася інформація, що Тіна Кароль готується стати мамою і відмінить всі гастролі. Приводом для таких чуток стала церемонія вінчання, на яку, на думку деяких присутніх, красуня-наречена з"явилася в досить вільній сукні. Причому під нею нібито було помітно збільшений животик. Цю деталь відразу ж підхопили багато ЗМІ. "Кароль вагітна!" - такі заголовки раз у раз з"являлися в Інтернеті. Але, судячи з усього, найближчим часом Тіна мамою ставати не збирається. В усякому разі, наврядче б вагітна співачка, зважилася на два напружені гастрольні тури, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «У Тіни Кароль немає часу завести дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі