середа, 16 січня 2008 12:23

У Тиграна Кеосаяна стався інфаркт

Режисерові й телеведучому терміново зробили операцію.

Відомому режисерові ("Президент і його внучка", "Конвалія срібляста", "Бідна Саша", "Чоловіча робота"), акторові і телеведучому Тиграну Кеосаяну стало зле під ранок у вівторок. Сильно прихопило серце, і рідні викликали "Швидку допомогу".

Попередній діагноз лікарі поставили невтішний: гострий інфаркт. Зволікати не можна було - Кеосаяна терміново повезли в одну з кращих столичних клінік. Там діагноз колег зі "Швидкої" підтвердили. Крім того, з"ясувалося, що 42-річному Тиграну необхідна термінова операція. Досвідчені фахівці зробили Кеосаяну стенірування - в артерію вставили спеціальне пристосування, яке розширило просвіт і забезпечило нормальний кровотік.

Зараз, за словами медиків, стан Тиграна не дає їм приводу для побоювань. Він знаходиться в окремій палаті, де його постійно контролюють лікарі, а за роботою серця стежать встановлені в приміщенні прилади, повідомляють Новости@mail.ru.
Зараз ви читаєте новину «У Тиграна Кеосаяна стався інфаркт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі