пʼятниця, 05 жовтня 2007 09:10

У Тернополі вкрали коштовності на мільйон гривень

 У вівторок приблизно о четвертій годині ранку у центрі Тернополя невідомі зловмисники обікрали ювелірний магазин "Золото", виламавши замки у дверях службового входу і розрізавши автогеном грати. При цьому чомусь не спрацювала сигналізація.

Магазин розташований на першому поверсі житлового будинку, за двісті метрів від нього знаходяться обласне управління і міськвідділ міліції.

Зловмисники пробралися у спецприміщення, розкрили один з двох сейфів ( другий не змогли) і викрали всі золоті прикраси. За попередніми даними, викрадено золотих прикрас майже на півтора мільйони гривень — якщо це так, то крадіжка може стати найбільшою в Україні.

Точно розміри отриманого збитку встановлять після ревізії, заявила "Сегодня" директор магазину. Вона категорично відмовилася розповісти, які саме коштовності були вкрадені, але у правоохоронних органів є їх описи.

По Тернополю ходять чутки, що крадіжка — помста конкурентів, мовляв у "Золоті" надавали покупцям найбільші знижки у місті, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі вкрали коштовності на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі