субота, 13 жовтня 2007 17:08

У Тернопільській області 2 людини отруїлися чадним газом

Два жителі сіла Крівчики Збаражського району Тернопільської області отруїлися чадним газом унаслідок порушення правил експлуатації пічного опалювання.

Про це повідомила старший інспектор центру пропаганди головного управління МЧС України в Тернопільській області Тетяна Егорова.

За словами інспектора, тіла 31-літнього чоловіка і 17-літнього хлопця виявили в приміщенні їх родича в селі Великої Ходачків Козівського району, куди обидва приїхали напередодні робити ремонт. Причиною отруєння стало те, що вони розпалили несправну піч в приміщенні, де повинні були робити ремонт.

Загиблих нашили сусіди.

Один із загиблих більше 3-х років знаходився на заробітках в Португалії, після чого повернувся до України. Сиротою залишився його син - учень четвертого класу. Другий загиблий був племінником першого, навчався в ПТУ, і підробляв разом з дядьком, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «У Тернопільській області 2 людини отруїлися чадним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі