середа, 06 червня 2007 14:49

У Техасі стратять колишнього заступника шерифа

6 червня 2007 року в США відбудеться страта колишнього заступника шерифа округу Харріс, штат Техас, визнаного судом винним в згвалтуванні, пограбуванню і вбивстві.

Майкл Грифіт, що дослужився свого часу до звання сержанта поліції, в 1992 році був звільнений із служби за систематичне насильство у відношенні до своїх близьких. Два роки потому він зробив спробу пограбування магазина, що торгував весільними аксесуарами.

Тіло власниці магазина 44-річної Дебори Маккормік було виявлене через день після скоєння злочину. Лікарі налічили 11 колених ран.

Декількома днями пізніше Грифіт, що неодноразово купував в магазині квіти і що розплачувався своєю банківською картою, був арештований. У нього був знайдений ніж, на якому експерти виявили сліди крові загиблої.

Вже в процесі слідства було з"ясовано, що колишній заступник шерифа раніше зробив ще два озброєні пограбування, одне з яких супроводжувалося згвалтуванням. Потерпілі, що вижили, впізнали його на очній ставці.

Майкл Грифіт стане 15-м страченим злочинцем в штаті Техас з початку 2007 року і одним з небагатьох в історії США колишніх служителів закону, засуджених до вищої міри покарання, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «У Техасі стратять колишнього заступника шерифа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі