четвер, 01 листопада 2007 20:06

У Тбілісі стягуються армійські підрозділи

У Тбілісі, де на 2 листопада намічено проведення масового мітингу об"єднаної опозиції, увечері 1 листопада почали стягуватися армійські підрозділи з Крцанісської військової бази.

Повідомляється також, що вдень раніше до Тбілісі вже в"їхали близько 15 вантажівок з солдатами.

У міністерстві оборони Грузії відмовилися підтвердити інформацію про введення військ в Тбілісі, а в грузинському МВС заявили, що ці відомості не відповідають дійсності.

Крім того, увечері 1 листопада в Тбілісі прибула автоколона - близько ста машин - з прихильниками опозиції, в основному з Мцхетського і Душетського районів Грузії.

Як повідомив один з лідерів об"єднаної опозиції Георгій Хаїндрава, на мітингу 2 листопада перед будівлею парламенту повинні зібратися десятки тисяч людей. Створені спеціальні групи для підтримки порядку і припинення провокацій.

2 листопада в школах, розташованих поблизу будівлі парламенту, будуть тимчасово відмінені заняття, передає агентство "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У Тбілісі стягуються армійські підрозділи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі