неділя, 02 березня 2008 11:39

У Тбілісі померла Софіко Чиаурелі

Народна артистка Грузії Софіко Чиаурелі після тривалої хвороби померла в ніч на неділю в Тбілісі на 71 році життя.

Софіко Чиаурелі любили не тільки в Грузії, але і далеко за її межами. За радянських часів фільми з її участю завжди користувалися великою популярністю

Народна артистка Грузії Софіко Чиаурелі після тривалої хвороби померла в ніч на воскресінні в Тбілісі на 71 році життя, повідомляють грузинські ЗМІ.

Софіко Чиаурелі любили не тільки в Грузії, але і далеко за її межами. За радянських часів фільми з її участю завжди користувалися великою популярністю.

Чиаурелі народилася в Тбілісі в сім"ї відомої актриси Веріко Анджапарідзе і іменитого режисера Михайла Чиаурелі. Закінчила Всесоюзний державний інститут кінематографії. У 1960-1964 і з 1968 - актриса академічного театру ім. К.Марджанішвілі в Тбілісі, в 1964-1968 - академічного театру ім. Ш.Руставелі.

За роки творчої діяльності Софіко Чиаурелі зіграла в театрі і кіно більше 100 ролей, зокрема у фільмах "Покаяння" (1984), "Шукайте жінку" (1982), "Древо бажання" (1976), "Мелодії Верійського кварталу" (1973) і ін., повідомляє newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Тбілісі померла Софіко Чиаурелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі