пʼятниця, 18 січня 2008 19:21

У Тбілісі під час репетиції інавгурації Саакашвілі було збито три дитини

У центрі Тбілісі під час репетиції військового параду до інавгурації Михайла Саакашвілі військова машина збила трьох підлітків. Про це повідомляє агентство "Новости-Грузия" з посиланням на активіста НВО "Інститут рівноправ"я" Давида Далакашвілі.

За словами Далакашвілі, інцидент відбувся вдень в четвер. Двоє з постраждалих підлітків доставлені в першу міськлікарню, а один - в клініку імені Гудушаурі. Постраждалим по 13-14 років. Деталі інциденту не відомі.

Коментарів МВС і міністерства оборони Грузії поки не дає. Відомо лише, що у зв"язку з інавгурацією президента Грузії поліція і військові переходять на особливий режим роботи. Про це повідомив журналістів начальник департаменту патрульної поліції Грузії Георгій Грігалашвілі 18 січня.

У зв"язку з інавгурацією на вулиці Тбілісі буде додатково виведена піхотна рота: " щоб уникнути ДТП, пробок і щоб громадяни вільно могли переміщатися в ці дні", - заявив Грігалашвілі. У такому режимі працюватиме і патрульна поліція в Кутаїсі, де 21 січня в храмі Баграта пройде частина інавгурації президента.

В день інавгурації 20 січня проспект Руставелі в Тбілісі буде перекритий з 8.00 ранку по пізнього вечора. У військовому параді візьмуть участь 2 500 піхотинців, 10 БТР-80, 7 артилерійських установок "Дана", 6 артилерійських установок ГРАД, 4 гелікоптери "Ірокез", 4 гелікоптери "МІ-24", 3 військові літаки "ЕЛ-39" і 6 військових літаків "СУ-25", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Тбілісі під час репетиції інавгурації Саакашвілі було збито три дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі