четвер, 10 квітня 2008 09:46

У Таїланді 54 мігранти задихнулися в автофурі

Тіла 54 нелегальних мігрантів з М"янми (Бірми) сьогодні, 10 квітня, в Таїланді виявила поліція. Вони задихнулися в автофурі в той момент, коли в контейнері, де вони знаходилися, відключився кондиціонер.

За словами представника поліції провінції Ранонг на півдні Таїланду Торсак Харнсанам, про той, що стоїть на узбіччі дорогі контейнеровоз в поліцію повідомили місцеві жителі.

Також стало відомо, що в фурі вижили 67 бірманських нелегалів. Вони розповіли, що намагалися стукотом і криками привернути увагу водія, який у результаті зупинив вантажівку, але, зрозумівши, в чому справа, втік.

Деякі з тих, що вижили були доставлені в найближчу лікарню, інших поліція ув"язнила. За їх словами, вони хотіли добратися в провінцію Таїланду приблизно в 460 кілометрах на південь від Бангкока.

Нагадаємо, що 23 грудня, співробітники морської поліції Таїланду виявили в Андаманському морі тіла 22 людей, зокрема чотирьох дітей. Всі загиблі були мігрантами з Мьянми, повідомляє Би-Би-Си.

Зараз ви читаєте новину «У Таїланді 54 мігранти задихнулися в автофурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі