середа, 19 вересня 2007 14:15

У своїй київській квартирі старенька влаштувала кладовище бродячих тварин

У одному з будинків в центрі Києва мешканці вже десятий рік потерпають від нестерпного трупного запаху і нашестя щурів і тарганів. А вся справа в тому, що немолода сусідка влаштувала в своїй квартирі кладовище - жінка приносить з вулиці трупи й ховає в кімнатах. Усе почалося ще десять років тому. Жителі будинку по проспекту Перемоги відчули, що в квартирах з"явився дивний запах, від якого не можна було позбутися ні провітрюванням, ні вологим прибиранням. При цьому у багатьох на тілі став з"являтися алергічний висип.
Ми спочатку подумали, що забився сміттєпровід. Навіть викликали ремонтників, - нарікають сусіди. Але причина того, що відбувається, виявилася зовсім іншою. Незабаром з"ясувалося, що 60-річна Людмила Бойко зі 119 квартири спеціально шукає на вулиці трупи кішок і собак, а потім ховає їх у своєму житлі. Немолоду жінку медики визнали психічно хворою і поставили на облік. Але оскільки старенька не буйна, то в спеціальну клініку її забирати не стали. Комунальні служби і міліція зв"язуватися з хворою жінкою теж не схотіли, передає УРА-Информ.

Зараз ви читаєте новину «У своїй київській квартирі старенька влаштувала кладовище бродячих тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі