середа, 15 серпня 2007 13:53

У світі оцінили фото напівоголеного Путіна

 

Президент Росії Володимир Путін вирішив показати світові своє напівоголене тіло. Світові ЗМІ досі знаходяться під враженням від фотографій Путіна, зроблених під час його відпочинку разом з князем Монако.

Німецька газета Bild у вівторок по гідності оцінила фізичну форму російського лідера, яку він продемонстрував в Сибіру.

- Голий торс, військовий капелюх, вудка в руках - в такому мужньому образі з"явився Володимир Путін під час рибалки у товаристві князя Монако Альберта Другого. Таким "крутим" його у світі ще бачили, - наголошується в газетній замітці.

- Президент Путін показав, що він насправді є сильним лідером, - зазначає відома британська газета The Sun. А швейцарський таблоїд Blick, який також публікує фотографії президента, жартівливо помічає, що російський лідер може демонструвати світу не тільки зуби.

Учора Путін і князь Монако Альбер II, який приїхав до Росії напередодні, відправилися в Республіку Тува на озеро Тере-Холь, щоб відвідати розкопки древньої фортеці Пор-Бажин. Після цього лідери сплавилися по Єнісею на човнах.

48-кілометрова подорож по річці виявилася непростою. У цьому місці Єнісей має багато порогів, і човни двічі застрявали між валунами. Тому Володимиру Путіну і Альберу II доводилося зістрибувати у воду і виштовхувати човни руками.

Путін запросив князя до Росії, щоб віддячити за підтримку міста Сочі в боротьбі за зимові Олімпійські ігри 2014 року, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У світі оцінили фото напівоголеного Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі