середа, 14 грудня 2022 16:00

Спецтема: Війна Росії проти України

У свій день народження Євгенія Емеральд показалася в обтислій сукні, якою підкреслила вагітний животик
7

Снайперка з позивним "українська Жанна Д'Арк" Євгенія Емеральд 13 грудня відсвяткувала день народження.

Захисниці виповнилося 32 роки. З цієї нагоди вона поділилася кадрами з основними подіями з її життя, зробленими протягом минулого року. Тут і фото з весілля Емеральд, яке вона зі своїм обранцем, військовим ЗСУ відсвяткувала на передовій, і світлина, як чоловік їй освідчується, і фотографія Євгенії з автоматом у руках, пише ТСН.

Також прихильники побачили фотографії, як Євгенія дізналася, що вдруге вагітна, а також фото захисниці з донькою, коли вона дізнавалася стать майбутньої дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я цього завжди боялася" – снайперка Емеральд розповіла про вплив вагітності на службу

"Хочу сказати, що українці мають триматися разом і підтримувати одне одного, а не рахувати, хто скільки зробив для війни, і засуджувати одне одного! Ми всі великі молодці. Кожен на своєму фронті молодець. Навіть диванні коментатори молодці, бо вони мотивують ще більше. І в свій день народження я бажаю нам всім об'єднатися ще міцніше! Ворог у нас один! Не дозвольте системі, війні та емоціям роз'єднувати нас. Я бажаю нам скорішої зовнішньої перемоги, А потім внутрішньої", – підписала фотографії Емеральд.

Євгенія також поділилася дуже гарним фото, зробленим на одному із заходів. На знімку снайперка позує у вишуканій чорній облягаючій сукні до підлоги, якою підкреслила вагітний живіт.

Снайперка з позивним "українська Жанна Д'Арк" Євгенія Емеральд 13 грудня відсвяткувала день народження
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya
Євгенія Емеральд з чоловіком
Майбутній чоловік освідчився Емеральд на передовій
Весілля пара відсвяткувала на передовій
Євгенія дізналася що вдруге вагітна

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд, яка незабаром стане матір'ю, зізналася, що їй дуже важко перебувати в тилу.

Окрім звинувачень у піарі, снайперка постійно отримує погрози і прокльони. Про це жінка розповіла в Instagram.

Емеральд каже, що в тилу їй важче, ніж на фронті. І, повернувшись з передової, вона "не має спокою".

Зараз ви читаєте новину «У свій день народження Євгенія Емеральд показалася в обтислій сукні, якою підкреслила вагітний животик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі