четвер, 17 січня 2008 11:40

У Швеції саперів викликали на знешкодження вібратора

Шведські сапери з антитерористичного відомства були викликані по тривозі, коли прибиральник виявив підозрілий пакет із нібито цокаючою бомбою. Проте після проведення перевірки з"ясувалося, що в пакеті був фаллоімітатор, повідомляє АР з посиланням на представників поліції.

Прибиральник виявив "вибухонебезпечний" згорток з пікантним вмістом у гаражі однієї з будівель в Гетеборзі, другому за величиною місті Швеції після Стокгольма.

За описами прибиральника, пакет тремтів, дзижчав і цокав, повідомив представник поліції Йен Страннегард. Було негайно ухвалено послати на місце поліцію, яка оточила місце події. Крім того, туди ж була викликана команда досвідчених саперів, щоб ті в разі небезпеки змогли розміновувати знахідку.

Після обстеження прилеглої території, вживши всіх запобіжних заходів, сапери вирішили розкрити пакет. Виявилося, що в ньому немає нічого, крім вібратора, що працює від батарей. Тепер поліцейські розшукують власника секс-іграшки і з"ясовують, чи не було це чиїмсь зловмисним жартом, повідомляє ФактNews.
Зараз ви читаєте новину «У Швеції саперів викликали на знешкодження вібратора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі