четвер, 28 лютого 2008 13:52

У Швеції і Норвегії затримано 6 підозрюваних у причетності до тероризму

У Швеції і Норвегії у четвер затримали 6 підозрюваних у причетності до терористичної діяльності.

Шведська поліція безпеки в результаті операції, що проводилася спільно з поліцією Норвегії, затримала в четвер у Стокгольмі трьох людей, підозрюваних у підготовці терактів і фінансуванні екстремістів.

За даними шведського інформагентства ТТ, усі затримані є громадянами Швеції. "Ці особи проживали за трьома різними адресами в Стокгольмі", повідомив відповідальний по зв"язках з пресою шведської поліції Якоб Ларссон. У той же час поліція нічого поки не повідомляє про вік затриманих, а також про те, чи мали вони судимості раніше.

Ще троє підозрюваних у причетності до тероризму були затримані вранці в четвер у норвезькій столиці Осло. Як повідомила Служба безпеки поліції Норвегії, всі троє підозрюються у фінансуванні терористичних угруповань за кордоном. Від подальших докладних коментарів норвезька поліція поки також відмовляється, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Швеції і Норвегії затримано 6 підозрюваних у причетності до тероризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі