четвер, 27 березня 2008 15:34

У Сумах за автомагнітолу невідомі вбили таксиста

50-річного чоловіка знайшли за містом у його автомобілі. Єдиною річчю, яку поцупили вбивці, стала звичайна автомагнітола. Наразі оперативники розшукують підозрюваних.

Вбитого таксиста знайшли сумські лісники, які об"їжджали територію господарства. Лівий бік обличчя, рука та стегно чоловіка були закривавлені. Слідчі припускають, що той оборонявся.

Віктор Степаненко, начальник ЦЗГ УМВС України в Сумській обл.: "За даними судово-медичної експертизи, потерпілому було спричинено близько півсотні поранень. Життєво важливі органи були не зачеплені. Смерть настала внаслідок значної втрати крові".

На поховання колеги з"їхалися близько 150 колег із чорними стрічками на автомобілях. Таксисти шоковані, адже за останній місяць це вже друге вбивство їх колеги. Не зважаючи на різні роду заходи безпеки, вони й надалі залишаються безпорадними перед грабіжниками.

За фактом вбивства порушили кримінальну справу. Проте, у міліції поки жодних зачіпок для розкриття злочину, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах за автомагнітолу невідомі вбили таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі