вівторок, 08 травня 2007 10:28

У Судані овдовів одружений на козі чоловік

У південному Судані померла коза на прізвисько Роза, яку силоміць видали "заміж" за місцевого жителя, пише газета The Times. Коза вдавилася пластиковим пакетом.

У лютому минулого року колишній господар кози застав чоловіка на ім"я Чарльза Томбе за непристойним заняттям з твариною.

Зловмисник з"явився перед радою старійшин, які примусили його виплатити господареві "придане", оскільки він використовував козу "як дружину". Таке рішення цілком узгоджується з консервативними традиціями півдня Судану, де захоплений за перелюбством чоловік повинен узяти потерпілу в дружини, щоб захистити її честь і честь її сім"ї.

Томбе намагався виправдатися тим, що він погрішив, будучи сильно п"яним. Тим часом, як стверджують місцеві жителі, парочка відтоді стала нерозлучною.

Коли інформація про цей випадок потрапила в Інтернет, вона стала однією з самих читаних і цитованих історій року, пише Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «У Судані овдовів одружений на козі чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі