пʼятниця, 30 листопада 2007 13:07

У суботу й неділю в Києві мокрий сніг

У суботу й неділю в Києві мокрий сніг
У перший день зими в Україні очікується нестійка вогка погода, яку зумовить циклон з Балтії, – невеликий мокрий сніг, в Криму та Приазов"ї дощ поступово зміниться на мокрий сніг. Як повідомляє Гідрометцентр, температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла, в Карпатах вночі -8-10, вдень -2-4, у південній частині та східних областях протягом доби +1-6.

У Києві та області невеликий мокрий сніг. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень 0-5 тепла.

У неділю, 2 грудня, в Україні очікується невеликий сніг, мокрий сніг, лише в центральних і південних областях переважно без опадів.

На дорогах північної частини України місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20м/с.

Температура вночі -1-7, у північно-східній частині -9-11, вдень від -3 до +3, у Криму, Приазов"ї і на Волині вночі близько 0, вдень +2-7.

У Києві та області невеликий мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень 0-2 тепла, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У суботу й неділю в Києві мокрий сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі