середа, 03 листопада 2010 09:17

У столиці вже почали відключати гарячу воду

У столиці вже почали відключати гарячу воду

У низці районів Києва почали відключати гарячу воду через проблеми з газом в АК "Київенерго".

Про це повідомило джерело в Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, управління магістральних газопровід (УМГ) "Київтрансгаз" з 11 години ранку вівторка почало поступово знижувати тиск газу для столичних ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 у зв'язку із заборгованістю АК "Київенерго" за спожитий газ.

У "Київенерго" додали, що загальний борг всіх споживачів становить 1,7 мільярда гривень. Зокрема, борг КМДА за різницю в тарифах складає 860 мільйонів гривень.

Станом на 31 жовтня загальний борг споживачів за електроенергію становить 913,7 мільйонів гривень.

Найбільшим боржником є "Київводоканал" - 604,6 мільйона гривень, "Київпастранс" - 26,2 мільйона гривень, "Київміськсвітло" - 19,6 мільйона гривень, населення - 109,6 мільйона гривень, Метрополітен - 6,5 мільйона гривень, міський та районний бюджети (разом) - 5,6 мільйона гривень.

Водночас, загальний борг споживачів за теплову енергію становить 765 мільйонів гривень. Серед найбільших боржників - житлові будинки (ЖЕКи) - 618,7 мільйона гривень, ЖБК та ОСББ - 77,4 мільйона гривень, міський та районний бюджети (разом) - 28,9 мільйона гривень.

Борг "Київенерго" за спожитий природний газ складає майже 743 мільйони гривень.

"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком зони, закріпленої за Дарницької ТЕЦ, яка постачає теплову енергію більше 1 тис. житловим будинкам Дніпровського і Дарницького районів Києва.

proUA

Зараз ви читаєте новину «У столиці вже почали відключати гарячу воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі