четвер, 11 березня 2010 10:49

У столиці тролейбуси і автобуси змінюють свої маршрути

У столиці тролейбуси і автобуси змінюють свої маршрути

Комунальне підприємство Київпастранс попереджає, що рух на деяких дорогах столиці буде обмежено.

Як повідомляється на сайті Київської міськдержадміністрації, у зв"язку із закриттям руху по вул. Тальнівській через ділянку від вул. Урлівська до пр. Григоренка з 15 березня 2010 автобуси N 42 рухатимуться за таким маршрутом: - станція метро Осокорки - Дніпровська набережна - вул. Княжий затон - вул. Урлівська - вул. Анни Ахматової - пр. Григоренка - вул. Тальнівська - вул. Тепловозна і далі за звичним маршрутом.

Обмеження руху на зазначеній ділянці пов"язане з будівництвом холдинговою компанією Київміськбуд житлового комплексу у другому мікрорайоні масиву Позняки.

Також у зв"язку з будівництвом водопровідної камери на перетині вул. Шота Руставелі та Саксаганського рух тролейбусів N N 12 і 40 з 12 до 15 березня 2010 тимчасово організовано за таким маршрутом: вул. Червоноармійська - вул. Жилянська - вул. Шота Руставелі - вул. Рогнідинська - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського - вул. Горького - і далі за звичними маршрутами.

Нагадаємо, що корпорація Київавтодор з настанням плюсової температури почне роботи з ліквідації дефектів дорожнього покриття.

Зараз ви читаєте новину «У столиці тролейбуси і автобуси змінюють свої маршрути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі