четвер, 06 грудня 2007 08:14

У США злочинець влаштував бійню в торговому центрі: 8 загиблих (ФОТО)

П"ять чоловік отримали поранення, двоє з них знаходяться в критичному стані. З будівлі винесли постраждалих, деякі відвідувачі виходили з торгового комплексу з піднятими руками.

Чоловік відкрив вогонь в одному з відділів універмагу Von Maur. Декілька пострілів було зроблено з балкона, що виходить на інші поверхи крупного торгового центру.

"Ми почули близько 35-40 пострілів, а потім побачили скривавлених людей на ескалаторі", - розповіла  одна з відвідувачок торгового центру Дженніфер Крамер. "Я обернулася і побачила цю людину в дитячому відділі, - говорить інший свідок. - Високий, крупний хлопець. Він стояв і просто стріляв, нічого не кажучи".

За словами ще одного очевидця, працівники і відвідувачі декількох магазинів до прибуття поліції сховалися в складських і підсобних приміщеннях.

Вже встановлена особа нападаючого. Ним виявився 20-річний Роберт Хоукінс. Поліція отримала записку від 19-річної молодої людини, яку можна розцінити як передсмертну.

Цю записку він залишив в будинку своєї матері. Ця людина приймала антидепресанти, а також у минулому була засуджена за декілька правопорушень.

Буквально за годину до того, що трапилося, в Омахе знаходився президент Буш, проте до моменту події він вже покинув місто, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Зараз ви читаєте новину «У США злочинець влаштував бійню в торговому центрі: 8 загиблих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі